zaterdag 4 augustus 2018

Allemaal Beesies!!!!!Hoi hoi
Daar zijn we weer..Hier smelten we echt weg maar daarvoor kun je meer binnen freubelen bij de ventilator..koel drankje erbij..Tja dieren..stempels heb ik niet....maar toen kwam een behulpzame teamie en die zei:Tuurlijk wel Yolan want je hebt toch vlinderstempels...jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die heb ik zeker maar daar denk je niet aan bij beesies...hhahhahaha.
Ik dacht direct aan honden,katten,kikkers,olifanten,vissies etc maar vlinders ..nope.
Nu zou je denken dat ik dan iets met vlinders heb gemaakt..neeee verkeerd gedacht.Deze keer heb ik weer gebruik gemaakt van het mooie DSP wat vorige maand in de actie was maar natuurlijk nog steeds te koop is..(alleen geen aanbieding meer..jammer)
Animal Expedition heeft heel leuk papier met vogeltjes dus ik zag ze al helemaal vliegen..niet letterlijk maar ben gaan knippen aan de kleine inimini vogeltjes..zo heb ik er meerdere verwerkt op mijn kaart en bijpassend doosje en lijkt het alsof ze "vliegen ".Door ze als 3d element toe te voegen krijgen ze het mooie losse effect en afgewerkt met het Glossy Accents Medium (Ranger ) is het helemaal af.
Ik heb een klein gestempeld bloemenboeket erbij gedaan en een mooie stempel uit de nieuwe nederlandse set :Van Alles Wat.

Zo zie je maar dat je ook zonder echte beesiesstempels ook een beesie kaart kunt maken.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en voor meer inspiratie kunnen jullie ook nu weer verder hoppen naar de blogs van mijn teamies..want er doen ook nu weer verschillende dames mee.


Veel plezier en tot de volgende post,
Knuff Yolande
Mijn gebruikte materialen:
*DSP Animal Expedition
*Cardstock:Pacific Point,Coastel Cabana ,Balmy Blue en Whisper White
*Pearlized Doilie
*Stempelset : Love What You Do en  Van Alles Wat
*Dimensionals mini
*Fine-Tip Glue Pen
*Stampin'Write markers : Old Olive,Crushed Curry en Granny Apple Green
*Inktpad : Old Olive
*Aqua Painter
Uiteraard ook je basis materialen
4 opmerkingen:

 1. Wat leuk je heb hetzelfde dsp gebruikt als ik.Maar toch zijn het 2 heel andere kaartjes.En ook het doosje ziet er erg leuk uit.gr Anke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he dat je niet van elkaar weet wat je gebruikt hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart en doosje Yolan, wat is dat dsp toch leuk hè?
  Xxx Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen