maandag 23 juli 2018

Tropische sferen met het DSP.....
Deze keer vond ik het moeilijk want er blijven nog een paar soorten DSP over om te gebruiken maar uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor het Tropical Escape want het deed me aan vakantie denken.
Om hier iets leuks en creatiefs van te maken is een echte uitdaging en heeft lang geduurd voor ik iets kon bedenken want ja doosjes kan altijd...kaartjes ook.Iedereen die me kent weet dat ik gek op geschenkverpakkingen ben hihi. Deze keer heb ik maar geen verpakking gemaakt hahahha..ik heb mijn passie voor Perkamentkunst opgepakt en wil jullie graag laten zien hoe je dit toch kunt combineren.
De vogeltjes zijn een patroon van Pergamano en die heb ik ipv de orginele kaart alleen deze keer "geschilderd"met de droge potlood techniek..
Na lichtjes te hebben geembosd heb ik van de Framelits Stitched Seasons een mooie paspartout gemaakt.Daarna op het mooie DSP geplakt en afgewerkt met wat losse bladeren die je uit het papier kunt knippen.
Een mooi en eenvoudig tekstlabel maakt het kaartje dan af.

Je kunt nu nog een paar dagen gebruik maken van deze mooie aanbieding door 3 pakken te kopen en een 4e gratis erbij te mogen uitzoeken.Maar dat kan alleen nog tot 31 juli 2018.
Vraag gerust naar e bestel mogelijkheden. Door een mail ( yolandegreve.nijssen@ziggo.nl) te sturen  of bel me gerust .( 06-28121254)Het gebruikte materiaal is:
*DSP Tropical Escape
*Vellum
*Watercolor Pencils
*Cardstock : Garden Green ,Granny Apple Green en Soft Sea Foam
*Inkt : Granny Apple Green
*Stitched Seasons Framelits ( alleen te koop in augustus als mooie exclusieve set met stempels)
*Rhinstones Clear
*Classic Label Punch
Uiteraard je basis materialen

Net als ik hebben ook deze keer mijn teamies heerlijk gefreubled om jullie te laten zien wat allemaal mogelijk is met het mooie DSP.
Wil je weten wat??? Klik dan op hun naam en zo kom je erachter wat ze gemaakt hebben.
Via mijn blog kom je bij Ank Tool. op haar blog..ze is nog niet zo lang bij ons maar maakt schitterende creaties en heeft al helemaal haar eigen stijl gevonden.Vandaag gaat ze jullie verrassen met Tranquil Textures.


Veel plezier met ideetjes opdoen.
In onderstaande lijst staan mijn teamies die meedoen.

Knuff Yolande


Creaties van:


Yolande   (hier ben je nu)
Ank    
Annette  
1 opmerking: