zondag 4 februari 2018

Een keigave workshopdag..

Hoi hoi  freubelaars

Een tijd geleden heb ik een oud collega (inmiddels mijn uppie van Stampin'up!) Annette Elias geholpen met een keigave workshop in Benningbroek.Beetje later dan gepland dat deze post erop komt..sorry..maar met het uitzicht op een nieuwe workshopdag moet het kunnen toch..
Wat een weekend zeg ,echt je moet er de volgende keer echt bij zijn..Ontplofte bijna van technieken,gezelligheid en wat te bedenken van de mooie goodybags die Annette gemaakt had nou..echt Super!
Ik mocht bij deze workshop zelf een technieklessie geven zo mooi om dit voor haar te mogen doen.
De kaart en techniek heb ik thuis meerdere keren geoefend zodat ik het aan iedereen goed kon uitleggen maar ook om te zien of er dingen waren met vraagtekens dan wist ik dat meteen en kon ik ze ook direct oplossen.
Op vrijdag zijn we vertrokken samen met Sjraar en Evy richting Benningbroek.Wat een rit hihhiih regen en wind maar de gezelligheid in de auto maakte alles goed.Eenmaal aangekomen kregen we de sleutels van onze huisjes want we sliepen in het Bed and Breakfast daar.De eigenaren waren super lief en gastvrij en gaven ons direct een fijn huiselijk gevoel.We hebben de tassen neergezet en zijn samen een haje gaan eten en nog wat kleine boodschappen gaan doen.
Rond 20.30 hadden Ev en ik  afgesproken met Annetten en Maaike om samen de spullen klaar te maken voor de volgende dag.Samen is er veel werk verzet om de volgende dag tot succes te maken maar Annette had alles top voorbereid waardoor we snel alles op de plek hadden staan.Na wat laatste kleine dingen zijn we naar ons huisje gegaan.Rond 23.30 zijn we gaan slapen maar van te voren nog even op skype met het thuisfront want ik liet voor het eerst mijn kleine meisie achter bij Ruud..dat ging echter heel goed dus zorgen (hahahahahahahha) om niks zullen we maar zeggen.
De volgende ochtend na een heerlijk uitgebreid ontbijt in de keuken van de boerderij zijn we naar de workshopruimte gegaan..Al snel liep het vol met deelnemers en werd het een gezellige boel.Iedereen nam zijn goodybag met daarin ook de workshop materialen  in ontvangst en zocht een tafel uit om de eerste workshop te gaan doen (totaal drie workshops )
Annette legde uit wat we gingen doen en hoe het werkte,Evy zorgde voor ons natje en droogje en ook dat bij iedere workshop de tafel weer netjes was..toppertje hoor.
De dag vloog voorbij en ook de mooie werkstukjes waren een lust voor het oog.
Na de lunch hebben we een gezamelijke workshop gedaan en maakte we een mooie vlaggelijn met de tekst "knus"erop en heel mooie lampjes die het direct sfeervol maakte.Voor we het wisten was het voorbij..16 uur en dat was dan een keigave workshop dag met bomvol creaties,gezelligheid maar ook nieuwe vriendschappen en oude vrienden weer gezien.Ik ben erg vereerd dat Annette het vertrouwen in me had dat ik dit kon en ook in Evy die last minute inviel en nog nooit een van de andere had ontmoet laat staan een stempel had gebruikt hihi.
Toppertje hoor zo makkelijk als ze zich aanpaste en in de flow meeging,ze heeft de hele dag gezorgt voor genoeg drinken en eten ,schone borden en kopjes ..echt TOP!
Dan breekt de terugreis aan en gaan we vertrekken richting het zuiden van het land..onderweg nog even gestopt om lekker te eten want Sjraar weet de plekjes wel hoor ohh man wat hebben we heerlijk gesmikkeld.
Eenmaal bij Sjraar thuis stond Ruud te wachten en bracht Evy en mij veilig thuis..
Het was een onvergetelijk weekeinde en ik hoop dan ook dat we volgend jaar weer mee kunnen doen.
Iedereen super bedankt voor dit onvergetelijk weekeinde!!!!
Als bedankje had ik een kleinigheid meegenomen en dat feestelijk aangekleed.


Tot de volgende keer
Dikke knuffel Yolande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten