dinsdag 16 januari 2018

Ideetjes opdoen met Sale -A-Bration producten

Komende tijd ga ik blogposten schrijven  met producten uit de Sale-A-Bration en laten ik zien dat je met enkele mooie stempelmaterialen en zo'n Sale-A-Brationkado al heel snel leuke en mooie dingen kunt maken!

Het Sale-A-Brationproduct dat ik heb uitgekozen is Amazing You!Wat kun je doen met heel weinig materialen en als je pas begint als stempelaar..juist best veel hoor!!
Voor mij is het de ultieme uitdaging dat begrijpen jullie wel want simpel,weinig matriaal,beginners..dat is lang geleden maar ik ben aan de slag gegaan voor jullie en hoop dat mijn gemaakte kaartjes bij jullie in de smaak vallen.
Tijdens SAB krijg je bij iedere € 60,00 die je besteed (zonder verzendkosten) een mooi kado maar dit jaar is er ook nog een keuze uit een extra luxe kadootje..Koop je voor bv €120,00 dan mag je een set supergave dies kiezen of een  stempelset  met mooie teksten en jaaaaaaaa ook in het nederlands!! Gaaf he!Je kunt ook kiezen om 2 kadootjes te kiezen dat mag je zelf beslissen.

Voor mijn kaartjes heb ik de nieuwe Incolors 2017-2019 gebruikt met de daarbijpassende inktpads om een mooi geheel te krijgen.
Om het kaartje toch zo eenvoudig mogelijk te houden heb ik met de Stampin-trimmer de kaartjes
10x10 cm gesneden.
Met de bloem uit de set Amazing You ben ik vanuit de hoek gaan werken,eerst boven dan beneden en in het midden staat niks wat daar wilde ik een 3d - element plaatsen.
Dat 3d element heb ik gemaakt doormiddel van de bloem op whisper white te stempelen in dezelfde kleur als het papier.Om het eenvoudig te houden heb ik een strookje gesneden van 1,5 cm bij 8 cm en daar de tekst opgezet ( Nederlandse Sentimenten).Het label heb ik vastgezet met een nietje dat maakt het wat speelser.
Na het uitknippen van de bloem heb ik deze met een dimensional er precies tussen gezet.
Meer heeft het kaartje niet nodig toch..De gebruikte materialen :
* Incolors 2017-2019 Cardstock en  de inktpads
* Cardstock Whisper white
* Dimensionals
* Multipurpose Liquid Glue
* Nederlandse Sentimenten stempelset
* Stampin'trimmer
* Clear blox E

Zoals je ziet heb ik idd maar weinig materialen gebruikt om deze leuke kaartjes te maken.Wat mooier is dat je het cardstock,inkpads,dimensionals en de glue samen kunt kopen voor net iets meer dan €60,00 en dus de mooie stempelsset Amazing You gratis erbij krijgt en direct aan de slag kunt om deze mooie kaartjes te maken.


Heel veel plezier
Lieve knuffel Yolande

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het hele mooie kaarten Yolande! Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leukerds Yolande! Ik vind het mooie stijlvolle kaarten en het is leuk dat je de mooie bloemenstempel op meerdere manieren gebruikt. Dat geeft weer ideeen!

    BeantwoordenVerwijderen