donderdag 4 januari 2018

Feestje bij Stampin'up!Hoi hoi freubelaars,

Allereerst voor iedereen een heel mooie en gezond 2018..natuurlijk ook een creatief maar dat lukt niet als gezondheid niet mee werkt.
Ik heb een tijd geen post geplaats omdat dit laatste me in de steek liet en ik echt niet anders kon dan rusten en goed voorbereiden op het nieuwe jaar.
Maar ik ben er weer en met een heel mooie post.
Stampin'up! heeft zoals altijd aan het begin van een nieuw jaar een mooie actie.
Sale a Bration dat betekend feestje vieren en dat doen ze met een mooie nieuwe voorjaarscatalogus en een heerlijk boekje vol kadootjes die je mag uitzoeken als je voor  60 euro of meer besteld!!!!
Maar dat is niet alles koop je bv voor 120 euro dan mag je een mooie Nederlandse teksten set nemen of een mooie set dies.
Je kunt zelf beslissen dus ook twee kadootjes van 60 euro kan ook.Gaaf he!!
Wil je weten wat er nieuw is kijk dan in de nieuwe catalogus op de startpagina of mail me dan kun je er een ophalen of tegen vergoeding van de verzendkosten stuur ik hem graag naar je toe.
Voor vragen mag je altijd belen of mailen en dan help ik je graag verder..wil je misschien liever eerst iets proberen of komen bekijken dat kan natuurlijk ook.( heb natuurlijk nog niet alles maar wel al diverse sets die je kunt bewonderen).
Zie ik je gauw op een van de workshops of misschien om de spullen in het echie te zien..
Lieve groetjes Yolande 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten