vrijdag 8 december 2017

Nog beetje herfstachtig project..

Hoi freubelaars,
Omdat het voor mij nog steeds lijkt  op herfst heb ik een oud patroontje wat ik vorig jaar gemaakt heb ik een nieuwe jas gedaan..
Deze keer heb ik gebruik gemaakt van designpapier uit de herfst/winter catalogus van 2017 (Stampin'up!)
De achetrgrond is dan ook niet gestempeld zoals op het oude project om te laten zien dat je met een mooi stuk achtergrond papier ook tot een mooie en aparte creatie kan komen.
Verder is er wel met de Vintage Leaves stempels op de voorgrond gestempeld waarna ik alles heb gesponsd en "opgeschuurd".De gebruikte materialen komen allemaal uit de herfst/winter en de  jaarcatalogus van Stampin'Up! .
Voor het draaideel heb ik gebruik gemaakt van een soort knoop maar dta kan ook heel makkelijk met twee muntjes bijvoorbeeld 2euro cent deze zet je dan op elkaar met een dimensional.Hieronder is  de lijst  met de door mij  gebruikte materialen:
Cardstock : cajun craze,verry vanilla
Dsp :Painted Autumn hiervan zijn ook de pompoentjes gebruikt. Het dsp is dubbel zijdig.Hierbij
 past ook heel mooi de stempelset :Painted Harvest en de passende pons Leafpunch waarmee je nog meer mogelijkheden krijgt om projecten te maken.
Stempelset :Vintage Leaves (hierbij hoort nog een set framelits ( Leaflets framelits) die precies passen bij de stempels en waarmee je dan ook mooie bladeren kan maken op je project (ipv de pompoenen)
Stempel inkt: cajun craze,early espresso en soft suede
Linen Thread
Verder heb ik gebruik gemaakt van het basis materiaal wat iedere stempelaar in zijn bezit zal hebben.
Gaatjes tang

Ook deze kaart met bijpassend tasje kan gemaakt worden tijdens een workshop waarbij  je leert hoe jezelf een mooi achtergrondje kan maken maar ook hoe je dsp kan gebruiken op verschillende manieren.
Wil je meer weten..neem dan vrijblijvend  contact op .
Groetjes Yolande


Geen opmerkingen:

Een reactie posten