donderdag 30 november 2017

Zoals beloofd..

Hoi lieve freubelaars,

Zoals beloofd komt hier een bericht over de tweede secret x-mas workshop van 28 november 2017.
De deelnemers wisten niet wat ze moesten verwachten want ze hadden nog nooit een secret x-mas workshop gedaan..dus extra spannend.
Ik heb de eveloppen klaar gelegt en uitleg gegeven wat we gingen doen en hoe het werkte..iedereen zat vol verwachting te kijken...Deze groep waren allemaal beginnende stempelaars dus de kaarten ook beetje aangepast natuurlijk want anders zou ik ze overrompelen.In iedere enevelop zatten pakketen met de materialen voor een kaart inclusief patronen en beschrijvingen.
Het was even onrustig bij de start van de eerste kaart maar dat was al snel voorbij omdat ze druk aan de slag gingen.Onder het genot van een kop thee/koffie en lekkere kerst versnaperingen heeft iedereen uiteindelijk de kaarten afgekregen, ook deze keer weer drie stuks mooie kaarten.
In deze workshop zat zelfs een extra verwerkt..een mini pizza doosje waarin een envelopje zat met daarin een zelfgemaakte puzzle.
Iedereen ging moe maar voldaan naar huis met een set prachtige kaarten en natuurlijk weer wat stempelervaring rijker.
Wil je ook orginele kaarten maken,met mooie en inspirerende tecnieken..dat kan .Voor beginners en ook de beetje meer ervaren stempelaar is dat altijd mogelijk.
Vraag naar de mogelijkheden en we komen er samen beslist uit.
In januari 2018 start ook weer de workshop Perkamentkunst met schildertechnieken gecombineert met stempels.
Misschien tot gauw..
Groetjes Yolande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten