zaterdag 11 november 2017

Nieuwe start...

Hoi hoi lieve freubelaars,

Zoals jullie weten ben ik al een tijdje niet meer actief als Stampin'up! demonstratrice en dat kwam door alle problemen rond mijn gezondheid.
Ik heb erg hard gewerkt aan mezelf,heb verdriet en teleurstellingen te verwerken gehad maar ben blijven vechten en ook vooruit blijven kijken.
Het freubelen zakte af maar kwam heel langzaam terug en ik merkte dat  er eigenlijk een heel andere stijl of beter gezegt andere kant van me boven kwam.
Deze stijl bevalt me prima en daar heb ik  me dan ook de afgelopen maanden  mee bezig gehouden want dat voelde goed en daar werd ik weer blij van.Tussen alle therapie e.d door hield mijn passie voor Perkamnetkunst en de combinatie met schilderen me op de been.Ik ben dan ook gaan experimenteren met stempels,perkament en andere mogelijkheden..en jaaa ik heb de draai gevonden en ook de nieuwe weg die ik wil gaan bewandelen.
Gelukkig zijn  mijn lieve man, vriendinnen,ouders  en iedereen die me dierbaar is in mij blijven geloven en dat geeft dan ook de kracht om de draad op te pakken en weer vooruit te kijken.
Wat voor vele misschien heel onverwachts zal komen en andere die me goed kennen niet, is het besluit wat ik heb genomen...ik ben sinds kort weer Stampin'up! demonstratrice en  dat kan ik nu ook met heel mijn hart en de hernieuwde passie gaan doen.Qua gezondheid ben ik er nog niet maar dat gaat stapjes gewijs vooruit .Met deze nieuwe insteek weet ik zeker dat het goed gaat komen.Jullie zullen dan ook de nieuwe mij zien in het werk en dus ook de combinatie van de mooie technieken op perkament met schildertechnieken en..zeker in combinatie met stempels en diverse  materialen zal het steeds een feestje zijn.Voor de nieuwe start heb ik ook mijn visite kaarten en flyers in een geheel nieuwe jas gestoken.Tijdens mijn eerste hobbymarkt dit jaar kreeg ik van een bezoekster een mooi kaartje..de tekst was zo pakkend en mooi dat ik hem graag met jullie deel.


Voor nu zou ik zeggen hou mijn blog in de gaten want het opnieuw demo zijn en me weer happy voelen gaan we binnekort vieren met een mooie actie.
Hoop jullie weer te mogen begroeten op mijn blog,fb of misschien wel workshops.
Bedankt voor jullie vertrouwen dat geeft je de kracht en aanmoediging om door te gaan.Ik zou deze blogpost dan ook willen afsluiten met een tekst die echt passend is bij mij.



Lieve groetjes Yolande



1 opmerking:

  1. ❤ wat fijn om je goede nieuws te lezen lieve Yo ! Ik ben benieuwd naar je toekomstige creaties ! Groetjes Julie

    BeantwoordenVerwijderen