woensdag 20 september 2017

Kerstsfeer in een ander jasje..

Hoi hoi

Daar ben ik weer.
Zoals beloofd met nieuwe gemaakte projectjes.
Maar anders dan gewend denk ik want er is een creatieve " ontploffing" geweest en dat heeft als resultaat dat ik toch een andere weg in ben geslagen.
Uiteraard gebruik ik nog de mooie Stampin'up! materialen maar die worden dan toch een beetje gecombineerd met andere materialen.
Bij deze werkstukjes heb ik gebruik gemaakt van de stempels en dies  van creative expressions en een stansje van creamotion.
Verder is gebruik gemaakt van de stempelinkt ,papier,embossingmal,dies en poeders van Stampin'up!.

Deze werkjes zijn gemaakt in een misschien niet direct traditionele kleuren combinatie maar dat vond ik juist zo leuk dat ik out of the box moest denken in deze combinatie.
Op zaterdag 23 september  geef ik een workshop in het maken van deze(al zeg ik het zelf mooie,eenvoudige maar toch sjieke)  kerstkaarten .Ik heb 4 kaarten in deze aparte kleurcombinatie  gemaakt.Uiteraard heb ik ook meer traditionele kleuren gebruikt in kaarten zoals rood/groen of blauw en zilver  maar ook nog  een andere set kaartjes  out of the box wat kleur betreft.. deze kaarten kunnen ook gemaakt worden tijden workshop en zijn geheel door mijzelf bedacht,uitgewerkt met beschrijving en een fotoprint.Heb jezelf een idee over kleurcombinaties geef het gewoon aan en dan komen we er beslist samen uit.
Er is genoeg keuze in kerstkaarten..wil ook jij een van deze kaarten maken meld je dan bij Liliane of mij dan kunnen we samen een dagje plannen die voor jou/jullie uitkomt.
Wie weet zien we jou/jullie binnekort op een van onze workshops.
Lieve groetjes Yolande
Geen opmerkingen:

Een reactie posten