vrijdag 15 september 2017

Hoi freubelaars,

Het al weer een tijd geleden dat ik mijn laatste blogpost heb gemaakt.Het was erg druk allemaal met de bezoekjes aan de dokters,therapie etc.
Dit jaar zijn we in mei op vakantie gegaan naar Spanje..voor het eerst zonder Indiana weg ,nieuwe medicatie mee..zo raar.
Toch hebben we heel erg genoten van zon,zee en rust.Tijdens deze vakantie kregen we ook weer kriebels voor een nieuw leventje binnen ons gezin..op de parkeerplaats voor ons appartement zat een heel lieve pup..shar-pei..
Alsof het zo heeft moeten zijn keek Ruud op internet en daar stond ze..een mooi zwart sha-peitje..pup van paar weken oud die heel brutaal in de camera keek met een bot voor haar op de grond..op slag verliefd..maar ja hoe doe je dat wij in Spanje,zij in Nederland bij haar broers en zusje.
We trokken de stoute schoenen aan en hebben contact opgenomen met de eigenaar..jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ze wachte nog op een baasje..Tijdens een paar uren chatten,video chat etc hebben we besloten om haar in ons gezin op te nemen..en we vonden al snel een naam voor dit kleine wonder..Shanti!!!
De afspraak om haar na onze vakantie op te halen werd gemaakt en zo was het een feit dat we een nieuw klein leventje bij ons kwam waarvoor we mochten zorgen.Jullie snappen dat het erg lang duurde de laaste week van de vakantie hihihi maar die hebben we goed besteed.We hebben de kraamuitzet gekocht op vakantie,een mooie stoere mand,kussen en wat nieuw speelgoed.Ook een mooie halsband en riem werden meegenomen.
De dag van de terugreis brak aan en we hebben lekker op ons gemak de reis gedaan en de dag erna zijn we vroeg in de auto gestapt om ons meisje op te halen.
Na een gastvrije ontvangst kwam de kleine op ons af..zoooooo klein nog 8 weekjes oud maar al zo blij.Het was een moeilijk afscheid van haar moeder en de eigenaren..emotioneel maar ook happy gingen we naar ons eigen huisje terug.
Daar begon ons nieuwe leven met de kleine smurf.
Ze was snel gewent aan haar nieuwe huis, nieuwevriendjes en indrukken  maar miste ook nog haar mama.
Dat ging gelukkig over.Ze is  een mooie,blije,lieve en heel sociale hond.Haar staartje blijft kwispelen en dat maakt je dag zo goed ..
We genieten iedere dag van haar en zijn zo blij dat we dit kadootje hebben gekregen..het heeft zo moeten zijn denk ik dat wij opnieuw mogen geven,houden van.Ze is niet meer weg te denken in ons gezin.


In juni eindigde ook mijn avontuur met Stampin'up! definitief dat deed pijn maar de keuze om voor mijn gezondheid te kiezen was het belangrijkste.
Met de komst van kleine Shanti,therapie etc was er geen tijd om stil te staan bij het gemis maar dat was er wel degelijk hoor.Tuurlijk gezondheid voor alles maar ik miste wel mijn teamgenoten,de bijeenkomsten ed..
Gelukkkig kan ik  de super mooie spullen gewoon blijven gebruiken en kopen want dat kan bij mijn lieve vriendin Liliane Palmen-Greten , zij is demo gebleven en bij haar kunnen jullie  ook de mooie spullen bestellen.Ik zal altijd adviseren,uitleg geven daar veranderd niks aan .De bestellingen kan en mag ik aannemen dus ook dat veranderd niet alleen kan ik ze niet plaatsen dat doet Liliane verzorgt dan de bestelling en ook dat hij naar jullie verstuurd wordt of misschien haal je het liever persoonlijk op.
Uiteraard blijven we ook samen workshops doen..ook met de  materialen  van Stampin'up!

Ik hou jullie op de hoogte van de geplande workshops en de mooie dingen die ik nog wil gaan maken.
Tot de volgende keer.
Dikke knuffel YolandeGeen opmerkingen:

Een reactie posten