zaterdag 16 september 2017

Geschenkverpakking..

Hoi hoi

Wie geeft er niet graag een kadootje..of misschien maak je er zelf graag..dan is deze workshop iets voor jou.
Ik geef graag kadootjes en daar maak ik dan ook tijd voor om dit voor de desbetreffende persoon te maken..kijk natuurlijk wat hij/zij leuk vind en ook wat ik geef want de verpakking moet wel passen toch??
Deze keer  heb ik gekozen voor een doosje met bijpassende kaartje..voor een lief klein kadootje..bijpassende label past op een klein flesje wijn of ook leuk op een flesje badschuim.


De gebruikte matrerialen zijn van Stampin'up! en het gekozen doosje met kleine kaartje is een stansmal zo krijg je alle lijnen mooi strak gesneden.Het langwerpige doosje is ook van een papierleverancier en past daarom ook heel strak inelkaar..daar ben ik heel eerlijk in want soms wil je iets mooi strak maken en dan kan dat met een mal.
De roos en orchidee zijn ingeschilderd met de aqua painter maar kan ook heel mooi met een dauber en daarna verder uitwerken met de brush.
Vind je het ook leuk om een geschenkverpakking te maken..vraag naar de mogelijkheden want er kan zoveel meer dan deze twee voorbeelden...vraag gerust dan kijken we samen naar wat je wensen zijn.
Tot gauw
Groetjes Yolande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten