zondag 9 oktober 2016

zomer voorbij..

Hoi hoi freubelaars,

Je kijkt zo uit naar de zomer,vakantie ,lekker buiten zijn heerlijk..en dan is het ineens voorbij.
We zijn nu een weekje thuis van onze reis naar Spanje waar we bijna 4 niet zijn geweest en dit jaar toch de sprong gewaagt hebben..top vakantie gehad.Heerlijk in de zon gelegen,gezwommen en natuurlijk uitgerust en niks gedaan.Ja jullie lezen het goed NIKS gedaan.Beetje gelezen en wat met stempels gespeelt..nou ja na wat op onthoud dan.
Ga je weg,koffertje freubelspullen meer en dan kun je heerlijk rustig werken.Needus want ik oen (ja lachen jullie maar ) had wel de refill mee maar geen inktpad voor Stazon.
Je bent creatief of niet dus ben ik naar de winkel gegaan en heb daar een make-up sponsje gekocht en daar de inkt opgedruppelt.En jaaaaaa het werkte super.
Veel heb ik niet gestempelt maar een paar afdrukjes werden er gemaakt en heerlijk zitten inschilderen daarna.Ook op perkament gewerkt dat is en blijft zo heerlijk.
Dan breekt de dag aan om naar huis te gaan en ga je van een dikke 30graden naar 12 graden brrrrrr Het is natuurlijk een heel grote omschakeling en ik heb dan ook de eerste week veel in ee dik vest gelopen met lekkere slobbersokken .Dit is ook weer een tijd om lekker met thee in mijn kamer te gaan freubelen.Vanaf maandag ga ik weer met een groepje dames heerlijk aan de freubel met Stampin'up ! en perkamentkunst daar ligt de passie en die wil ik graag aan andere doorgeven want het is en blijft een virus hoor waar je heel moeilijk vanaf kunt komen. (hiihihihihih)
In deze post laat ik een kleine impressie zien van de vakantie en als ik mijn kaartjes heb afgewerkt van vakantie zal ik ze hier laten zien.

Ik wens iedereen fijne freubel  uren deze komende tijd en wie weet zien we elkaar een keer op een van de workshops die door Liliane Palmen-Greten en mij worden georganiseerd.
Groetjes en dikke knuffel Yolan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten