dinsdag 2 augustus 2016

Voorbij gevlogen dagje 2..

Hoi hoi

Dan is het dagje twee en deze begint al heel vroeg voor een van ons..ja ja een vroege vogel want er is er eentje al rond 7 uur aan het freubelen in  de woonkamer..
Dat maakt lekker niks want iedereen kan doen waar hij zin in heeft dus lekker laten freubelen.Een voor een komen we uit ons warme nestje en starten we geheel op onze eigen manier onze dag.
De een met koffie,de ander met thee of een peukje maakt niks uit allemaal even chill.
Ontbijt wordt gemaakt en na een tijd staan er allerlei lekkere dingen op tafel,verse broodjes,fruit,eitje etc..smullen maar.
Na het ontbijt verrassen we Janneke met een taart want ze is eerder die week jarig geweest.Het eten van de taart gebeurd tussen het knutselen door want eigenlijk hebben we geen ruimte om even te eten ..neh er moet echt wat gefreubeld worden.
Het is al snel later in de middag voor we het in de gaten hebben en overleggen wat we gaan doen..nou snel bedacht hoor lekker opfrissen en naar het dorpje voor een lekker diner.
Eers nog even wat gewinkeld en toen heerlijk samen gegeten.Uiteraard na het eten even afsluiten met een heerlijk softijsie en de caramelsaus he die mag niet ontbreken.Volgegeten gaan we opweg naar het huisje en drinken nog een bakkie thee/koffie.Uiteraard moeten we de vitamine freubel bij houden en gaan we aan de slag met een workshop mixed media die door Aly werd gegeven en goed was verzorgt,alles aanwezig en heerlijk gekliederd want tja yootje werkt graag heel netjes maar dat hoefde nu een keer niet..super toch!
De gemaakte achtergrondjes ga ik thuis nog verwerken in een project later deze week dus die komen nog op mijn blog.Het werd later en later en toen was he ttoch echt bed tijd voor me want ik viel bijna inslaap aan tafel..zo gezegt zo gedaan maar van slapen kwam het eerste half uur echt niks want met een dun wandje tussen slaapkamer en woonkamer werd er steeds naar elkaar gereageert dus er kwam een moment dat ik dubbel van de lach in mijn bedje lag....uiteindelijk viel ik heel ontspannen en moe van een relaxed dagje toch in slaap.
Tja en zo eindigd dan ook de tweede dag van ons freubelweekeinde..
Tot morgen allemaal voor de derde en laatste dag.
Gr en knuffel yo
4 opmerkingen:

 1. Die lachbui was errug aanstekelijk. Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg aanstekelijk die lach ja...Wat een lol hebben we gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen