maandag 11 april 2016

project life weten jullie nog...

Beste freubelaars,


Het begon allemaal in november 2015 weten jullie nog..Project Life December Daily..
Ojaaaaaaa ik ook hihihiihih ,ik ben heel fanatiek begonnen met foto's en andere dingen verzamelen..printen,plakken,in de pockets doen...en dan is het effe stil...blijft het stil...nog steeds stil..Het December Daily album, ligt braaf te wachten en wacht nog steeds heel stil en braaf in de kast tot het eruit mag en ik het ga bewerken..
Maar ik heb een nieuw Project Life project gemaakt en dat is wel klaar..ja hoor echt waar ben toch begonnen aan een nieuw project en wel voor mijn jarige mannetje hij werd 6 april 2016 abraham.
Als je zo'n leeftijd bereikt moet er toch iets speciaals gedaan worden niet..al weken van stiekem doen, geheime afspraken en in het geniep aan zijn boek werken leverde veel mooie freubel uurtjes op en natuurlijk een album vol prachtige foto's,mooie verhalen en ook herineringen die iedereen aan hem heeft.
Dit alles heb ik verzameld en ingeplakt.Omdat Ruud van eenvoud houdt en het natuurlijk zijn boek wordt heb ik alles heel eenvoudig gehoudden met steeds terug kerende kleuren zoals zwart,sahara sand en tip top taupe cardstock allemaal van Stampin'up  zodat het een mooi geheel werd. Ook de bewerking van de geschreven velletjes is met zorg gedaan en ook hier heb ik weer saharasand inkt gebruikt om het tot een geheel te maken.Verder heb ik meerdere stempels gebruikt maar niet te veel omdat het om de foto's etc gaat en niet om er een stempel album van te maken.Alle (bijna alles hihihhi) materialen zijn van Stampin'up omdat ook zij P.L materialen hebben is het makkelijk kiezen en krijg je een mooi geheel.

Ik kan natuurlijk niet alles laten zien maar een paar hoogtepunten staan op foto en deel ik graag met jullie
En natuurlijk ook het album..een paar blz laat ik zien want verder is het een mooi aandenken voor ruud en ook heel privé wat mensen hebben geschreven..Ik hoop dat hij er nog veel in gaat bladeren en ervan geniet want dat heb ik wel gedaan met volle teugen (firma list en bedrog ..zo noemden we ons maar hahahah) en vrienden en familie ook van het heerlijk stiekem zijn voor een goed doel.
Via deze weg wil ik ook mijn vriendinnen/teamies  bedanken voor het meedenken want om de eerste start te krijgen is effe moeilijk maar ik ben heel blij met het resultaat en ja ik ben aangestoken door het pl gebeuren dus wie weet wat het volgende project wordt...ojaaa natuurlijk December Daily dat arme album wil ook eens klaar zijn.

Tot snel,
gr yolan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten