dinsdag 15 maart 2016

wie jarig is trakteert..toch..
http://www.picturesanimations.com/h/happy_birthday/happybirthda8.gif
Er is er een jarig hoera .....niet een maar twee ojaaaaaaaaaaaaa.
Niet twee feestjes maar 4 feestjes deze komende maanden.
Dat moet natuurlijk gevierd worden.Op de eerste plaats wil ik natuurlijk mijn eigen verjaardag met jullie vieren maar ook de verjaardag van mijn mannetje die wordt 50 en dat verdient wel een extra feestelijke actie ...
Maar er is meer ,meer te feesten en dus meer acties.Wil je weten wat we nog meer in petto hebben om de komende maanden de feestjes met jullie te vieren hou dan het blog in de gaten want we vieren het graag met jullie!!

Voor nu hou ik het op de twee verjaardagen die snel achter elkaar volgen en dat gaan we als team papillyo dus samen met jullie vieren.
Vanaf 18 maart  2016  krijgt iedereen die voor een minimaal bedrag van 60 euro bestelt (zonder de verzendkosten!) een korting van maar liefst 6 euro .Let wel dit is een op zich staande actie die door  team papillyo gegeven wordt en dus los van Stampin'up! staat.Deze aanbieding is geldig tot en met 6 april 2016.
Natuurlijk kun je dan ook nog meegenieten van de SAB want die gaat tot 31 maart dus eigenlijk dubbel feestje toch..wil je graag hiervan gebruik maken dan sla nu je slag want het duurt maar even en dan is deze leuke speciale aanbieding weer verdwenen.

Wie weet tot gauw om samen met ons deze verjaardagen feestelijk te vieren.
Groetjes Yolande 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten