maandag 18 januari 2016

Perkamentkunst.

Hoi hoi..

Het nieuwe jaar is van start gegaan en ook dit jaar start een nieuwe Perkamentkunst in combinatie met Stampin'Up! workshop.
In deze workshops leer je wekelijks mooie trucjes en natuurlijk ook de kneepjes van beide technieken te combineren.Het staat voor ieder vrij of men meer van de perkamentkunst gebruikt of meer van de stempeltechnieken.De patronen zijn bestaand maar door de unieke combinatie van verschillende technieken en materialen die we gebruiken krijg je een heel andere kijk op je perkament en stempelen.
Beide worden ruimschoots aangeboden en gecombineerd ,het omschrijven van de patronen doe ik dan ook helemaal zelf zodat  er een ander uniek patroon ontstaat en dus een heel andere creatie.Soms doen we een onderdeel van de stempeltechniek gebruiken omdat het juist mooi is alle andere elementen van perkament te gebruiken en soms ook weer niet.Er komen verschillende technieken aan te pas ook het inkleuren van je stempelafdrukjes want dat is net zo belangrijk dan het stempelen zelf.
Zou jij ook deze uitdaging aan willen gaan dan kan dat en wel op maandag avond.We hebben nog een plekje vrij en starten maandag 18 januari a.s.(19.00 uur tot 20.30 uur)
Neem gerust contact met me op voor vragen.
Wie weet zie ik jou op een van deze unieke workshops verschijnen.
Lieve freubelgroetjes Yoland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten