dinsdag 24 november 2015

Brussel On Stage...2015


Lieve Freubelaars,

Allereerst wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft want zonder jullie allemaal had ik dit niet mogen beleven.
Het was weer drie dagen genieten,kijken en leren maar ook zelf freubelen.Maar wat me dit jaar toch het meeste bij zal blijven is de saamhorigheid die er was door de aanslagen in Parijs ...maar zeker de saamhorigheid binnen ons team want we waren natuurlijk allemaal erg van alg door het gebeuren en daardoor kwamen verschillende emoties boven drijven.
Het was mooi om samen deze dagen door te brengen en sterker te worden met en door elkaar.
Er is veel gelachen maar ook gehuild en dat alles als een team toppertjes zijn jullie teamies en zeker vriendinnen/vrienden.


Na een paar maanden van voorbereidingen op het vertrek naar Brussel komt dan toch de dag dat je gaat en op donderdag 12 november staat om 10 uur onze "taxi"klaar om Sjraar Klaasens en mij naar Liliane Palmen te brengen voor ons avontuur.
Eenmaal in de auto kan de pret beginnen en gaan we opweg naar Brussel .Rond de middag waren we bij ons hotel en ja deze keer zaten we middenin de stad ihihih en wat nog luxer was 5 minuten van het convention gebouw dus heerlijk chille s'morgens en niet midden in de nacht opstaan omdat je met een taxibusje weg moet.
Het was allemaal onwerkelijk voor me om weer hier te zijn waar ik een jaar geleden was en een heel indrukkwekkende tijd heb meegemaakt.
We liepen samen  naar het hotel en checkten in , opweg naar onze kamer en wat denk je ohh dat uitzicht ..op het plein zo gaaf.
Liliane en ik hadden een keigaaf uitzicht waar we later in die dagen nog hebben genoten van muziek,kerstmarktje en zo gaaf lampjes die werden opgehangen in de bomen waardoor met er sávonds heel sprookjesachtig uitzag.Onze collega (adoptiezoon) Sjraar had helaas een kamer aan de achterkant maar later bleek dat ook een geluk bij ongeluk want aan de voorkant was het natuurlijk s'avonds heel druk hhii.Aly en Annette hadden een kamer naast de onze dus met een zelfde uitzicht.
Heerlijk de eerste dag begon mooi maar werd nog mooier want we konden vanaf 13 uur inchecken voor ons On Stage gebeuren en dat deden we dus ook.Samen gingen we opweg naar het gebouw waar het de komende dagen allemaal ging gebeuren.
Bij aankomst kregen we onze tas met natuurlijk mooie spullen van Stampin'Up!.De tas was geheel in de nieuwe stijl van On Stage en er zat een heel mooie stempelset in ( die we nog niet kunnen laten zien sorry!!!),een ste mooie pennen,een notebook om alles op te schrijven wat je hoort,ziet of wilt onthouden,een badge met een kleur waarmee je mooie prijzen kon winnen en een badge waarop stond My First On Stage.
Omdat het altijd leuk is ideetjes te ruilen (swappen) met anderen zijn we direct gaan ruilen en dat geeft zo een leuk gevoel om te horen dat ze je kadootje leuk vinden en dat je van iedereen ook een leuk klein kaartje,doosje of geschenkje terug krijgt ,iedereen die met me geswapt heeft bedankt vond het heel fijn en jullie hebben mooie dingen gemaakt.Zo krijg je ook ideetjes van materialen die jezelf misschien niet direct zou kopen of waarover je nog twijfels hebt.

Vandaag ontmoeten we dan ook onze engelse teamies en dat was ook gaaf want het was inmiddels weer een jaar geleden.Zoe Tant en haar teamies waren direct enthousiast en er werd heel wat afgeknuffeld en ook geswapt,kadootjes gewisseld.We hebben alle dagen gezellie met elkaar bijeen gezeten en ook dingen gedeeld.

Na het swappen ging rond 14.30 uur  uur de deuren open om te gaan deelnemen aan de eerst gezamelijke sesie in de grote zaal.Tegen 17 uur kwam onze eerste dag tot een einde en gingen we terug naar ons hotel.Maar voor onze teamie Annette ging het nog verder ze had een mooie avond voor iedereen die zilver elite of hoger was en dat is haar van harte gegunt want ze is een uppie als geen ander en je kunt altijd alles vragen.Dus ja we waren trots op haar dat ze mocht deelnemen aan deze speciale avond en brachten haar tegen 18 uur naar het opstappunt.
Zelf gingen we uiteten met z'n vieren bij een klein restaurant  vlakbij het hotel.Na een heerlijk diner gingen we nog even de stad in om wat heerlijke chocolade te kopen en wat dingen te bekijken.
Moe maar voldaan plofte we nog voor een "klein"toetje bij de Haagen-Dazs op de hoek in een stoel.
Ons toetje was helaas niet zo klein als we dachten hihiih maar wel erg lekker.
Met een tea to go gingen we naar onze kamer waar we nog wat swapjes bekeken hebben,gelezen en dan tegen 22.30  uur op pad om samen met Sjraar en Liliane onze uppie op te halen want je laat   haar natuurlijk niet alleen door een vreemde stad lopen he.
Bij thuiskomst nog even bijgekletst met Annette en toen naar ons bedje maar wel met het vooruitzicht dat we de volgende dag heerlijk relaxed kunnen ontbijten om 8 uur en dan rond 8.45 uur  weer terug naar de On Stage .


Zo eindigd onze eerste dag die bomvol indrukken en ervaringen zit maar ook met een buikje vol lekker eten en natuurlijk de nodige chocolade die we geproeft hebben en als kers op de taart ons toetje..belgische waffel met ijs heerlijk..

Tot de volgende keer als ik jullie laat meegenieten van onze tweede dag in Brussel.
Groetjes Yolande3 opmerkingen: