zondag 29 november 2015

Brussel On Stage 2015 part 2


Hoi hoi

Natuurlijk zoals beloofd het tweede deel van onze On Stage ervaringen.

Pfff de volgende dag nog een beetje brak van alle ervaringen en indrukken een beetje suffig naar het ontbijt.Heerlijk even rustig wakker worden hihi met een klein ontbijtje want klein was het mar wel lekker.Nog even snel naar de kamer terug en dan samen weer opweg naar dag twee.Het is al direct lachen en gezellie zo samen op weg te gaan naar wat we allemaal zo leuk vinden he..freubelen met stempels en papier.
Vandaag starten we met een General Sesion in de grote zaal waar we presentaties kregen van nieuwe producten jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa we kregen zelfs de aller nieuwste catalogus al in handen voor komend jaar.De voorjaars catalogus en natuurlijk de SAB catalogus ook heerlijk om s'avonds eens in te snuffelen want op dat moment was er geen tijd..jammer want hij branden ,riep me in e tas om erin te kijken.Lang hoefden we niet te wachten want tegen de middag konden we zelf aan de slag met JA de nieuwe spullen.Stampin'Up ! had namelijk 4 mooie sets gekozen waarmee we direct een klein project konden maken hoe KEIGAAF is dat als je dan als allereerste de spiksplinternieuwe spullen in handen hebt en er ook nog iets mee kan maken en mag meenemen..ja toppppppppie toch.Ohhh wat zijn we toch geluksvogels..Dit werd Product Spotlight area genoemd..
Iedere set  had zijn eigen paviljoentje dat was  aangekleed in de stijl van de set en ook voorbeelden,dps,cardstock,lint etc was opgehangen om in het echie te kunnen bekijken.Ohh ja er was een hoog kwijlgehalte hoor want heb af en toe een doekje moeten nemen hahahahah.
Op je naamtag stond een kleur,tijd en ook welke set je als eerste ging maken,daarna kon je in het programma boekje zien welke sets wanneer in de gewenste taal werd gepresenteerd dus kon je op je eigen tempo alle sets proberen. Natuurlijk moesten we ook eerst lunchen maar liever waren we direct gaan freublen hahahah.Na onze lekkere lunch dan toch snel naar de eerste presentatie.Aly en ik zaten indezelfde groep dus starten we samen met de Love Blossoms.    Wat ik erg fijn vond is dat men een presentatie gaf waar je bv ok tips kreeg over hoe de set werkt en hoe je een workshop goed inelkaar kan zetten dat is natuurlijk heel waardevol maar de ruimte ernaast bleef toch roepen dus na de presentatie was het direct aan het werk.Dat was voor mij een hoogte  punt in die dagen dat je ook met je hobby bezig kan en mag zijn en niet alleen zit te luisteren naar presentaties die ook nodig en nuttig zijn hoor maar je handen kriebelen toch als freubelaar hoor.
De rest van de middag deden we nog twee presentaties en wel de Botanical Gardens ohhh
dat was ook heel leuk om te maken en hadden allemaal een hoog hebgehalte haha.Na deze presentatie gingen we natuurlijk nog wat leuke en gekke plaatsjes schieten en dan nog naar een Main Stage sesie die van 14.30 tot 16.30  uur was.Daarna konden we nog een presentatie doen en dat was It's My Party.
Rond   de klok van 17.30  uur gingen we moe maar voldaan terug naar ons hotel om nog even te rusten voor het avond programma.

Met Aly liep ik terug naar het hotel maar kwamen nog bij de Haagen-Dazs uit waar we nog een kopje koffie dronken met een lekkere wafel.
Eenmaal in het hotel nog gerust en ons omgekleed voor het avond programma want een van onze engelse collega was 40 jaar geworden en dat wilde we natuurlijk vieren,in het geniep hadden we wat dingen geregeld om haar te verrassen.
Rond 19 uur gingen we naar het restaurant waar we een heerlijke avond hebben gehad en waar heel wat is afgelachen en natuurlijk nagepraat over de eerste twee dagen en onze ervaringen gedeeld dat is ook heel tof in ons team dat gaat over en weer zonder druk en dwang..heerlijk toch om je zo rijk te voelen met zoveel lieve vrienden.
Na het eten zijn we gezamelijk terug gelopen naar onze hotels en namen we afscheid van elkaar met een dikke knuffel.
Eenmaal in het hotel kregen we het vreselijke bericht van wat er in Parijs gaande was..vreselijk..we waren allemaal ontdaan van wat we zagen en lazen.
Pff er waren namenlijk ook veel franse collega's op de On Stage aanwezig...
Uiteindelijk zijn we toch gaan slapen maar het was een onrustige nacht..
De volgende ochtend om 8 uur samen ontbijten..dan zouden we wel verder zien.


Tot de volgende keer voor Part 3 van  onze On Stage ervaringen.

Groetjes YolandeGeen opmerkingen:

Een reactie posten