Pagina's

maandag 12 oktober 2015

Onze teamdag..

Goedemorgen allemaal,

Het was weer zover.Vandaag  hadden we onze teamdag in Wognum.Dze teamdag was niet voor onze teamies alleen maar ook op uitnodiging een dierbare freubelvriendin omdat het vandaag een freube/eetdag was ipv een officiele su meeting vonden we dat heel gezellig dat ze kon deelnemen.
Super gezellig en altijd vol fun,eten en creatieviteit.Om 7.30 werd ik door mijn vriendinnetje Liliane opgehaald in maasbracht op ons carpool plekje waar ik door mijn lieve mannetje was gedropt hiihihih.
En de reis gaat beginnen..op naar een andere teamie Janneke die we onderweg op een andere carpool plek ophalen.Dan gaat de reis gezellig verder en wordt er onderweg al druk gepraat en gelachen.
Om 10.30 ongeveer ( kijk niet steeds op de horloge hahahah) zijn we dan in het verre Wognum gearriveerd ,waar de andere teamie Aly ,ons freubel vriendinnetje en Annette (tuurlijk) ook al is en wordt er druk uitgepakt,gekletst en geknuffelt ..ohhh wat hebben we elkaar al lang niet meer gezien.Het eten wordt in de koelkast gezet en de taart  (zelf gebakken door een teamie) op tafel,koffie/thee staat klaar dus wat wil je nog meer..precies niks effe chille en bijkletsen.
We hebben er een amerikaanse lunch van gemaakt en er werd door iedereen iets meegenomen voor de lunch van broodjes tot lekkere salades,soep,kaas en koude schotel...Maar ook chocolade mag op zo'n dag niet missen en die was er ook heerlijk!!
Dus een hele dag lekker freubelen,eten en kletsen SUper toch.Nadat we onze swapjes hadden geruild werd snel alles klaar gezet voor koffie met taart...Tussen het snoepen door hebben we mooie stellingen gehad en ieder mocht daar zijn idee over geven,heel verhelderend hoor en soms kwam van die ene stelling weer een andere en kregen we een heuse discussie hihih.Veel geleerd van mijn teamies hoe zij in het su gebeuren zitten en hoe zij allerlei dingen doen.

Na de heerlijke lunch pfff veel te lekker allemaal en natuurlijk teveel zijn we verder gegaan met freubelen en wel met de secret sister swap..huh..watte ..ja jullie lezen het goed het heet echt zo.
De secret sister swap houd in dat je een kaart maakt voor de andere maar dan met alle materialen los in een zakje/envelop en geen voorbeeld dat moeten je "sisters"dan maar zelf uitvissen haahahha.
Jezelf houd het voorbeeld in je tas zodat niemand ziet wat je ervan gemaakt hebt.
In de envelop zit dan alles wat jij gebruikt hebt voor de kaart dus:dsp,cardstock,embelies,lint,splitpennen,strasjes etc...alles dus maar geen voorbeeld of richtlijnen.
Zo krijg je later twee kaarten die met jouw materialen gemaakt zijn maar zonder jouw voorbeeld op tafel.Maar jij krijgt er ook twee terug van andere waarvan jezelf niet weet hoe en wat.Dit was een keigave ervaring en zo tof om te doen.


Na een mooie en creatieve dag die vooral heel gezellig en zonder druk was komt er een einde aan deze teamdag maar natuurlijk niet zonder samen nog wat gegeten te hebben,jaaa jullie lezen het goed alweer eten!!!!Rond de klok van 18 uur gaan we samen weer richting het zuiden met als tussenstop het carpoolplekje waar we  Janneke "droppen"hiiihihi en waar we met een dikke knuffel afscheid nemen van elkaar voor vandaag..Dan hupsakee in de auto en naar Maasbracht waar Liliane mij "dropt"en ik wordt opgehaald door mijn mannetje.Zo gaat Liliane helemaal alleen naar huis toe en is de dag weer om.
Moe maar wel voldaan en vooral met veel leuke ideetjes,tips,trucs eindigd deze dag.
Pfff nu wachten op de volgende,kan bijna niet wachten hoor, maar eerst komt Brussel er nog aan waar we met een aantal teamies samen heen gaan en waar we natuurlijk ook samen in hetzelfde hotel gaan overnachten..lol maken en genieten.
Voor nu sluit ik af en ga ik lekker naar bed...Tot gauw met een nieuwe blogpost.
Thanx en dikke knuffel Yolande

4 opmerkingen:

 1. Ziet er super gezellig uit, Yolanda, maar pfffff wat een eind rijden op 1 dag, dat zou mijn lijfniet trekken😕

  Trouwens taart ik dacht een limburger brengt limburgse vlaai mee, haha.

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak je geen zorgen Yvon, die vlaai was er ook! Maar die mocht ons gezin de volgende dag opeten want wij zaten al vol ;o)) Er was evengoed genoeg lekkers, ook uit Limburg ;o) Het was een zomaar-tussendoor-dagje omdat we elkaar graag weer wilden zien. Een creakletsdagje dus. Altijd ERRUG gezellig en relaxed bij ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag Yo, het valt zo helemaal niet op dat er veel te veel te eten was hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nee he maar dames het was echt een waar bourgondisch eetfestijn

  BeantwoordenVerwijderen