maandag 31 augustus 2015

nog even ..

Hoi hoi

Het is al effe geleden dat ik me melde op mijn blog ...druk druk en nog eens druk hihih.
Graag wil ik jullie even laten weten dat het nog een paar dagen duurt en dat dan mijn lieve collega en vriendinnetje Aly Smedes-Jonker hier naar het zuiden komt om een mooie en super gave workshop te geven.(zaterdag 5 september van 10 tot ongeveer 15.00-1530)
We gaan mixed media doen op canvas hoe cool is dat en Aly tja die is een kei in het bewerken en bedenken van techniekjes.Ze heeft van alles zelf bedacht en uitgewerkt voor deze workshop.Ze komt vrijdag a.s naar Limburg toe en blijft een paar dagen logeren..maar wat nog mooier is er zijn nog een paar plekjes extra vrij gemaakt omdat er zoveel animo is ,hebben we  besloten om nog een paar plaatsen vrij te maken.
Dus wil je op de valreep toch nog meedoen dan kan dat tot uiterlijk donderdag middag 12 uur daarna lukt het niet meer want dan staan de spullen klaar voor vertrek.
Kosten zijn 30 euro incl te gebruiken materialen en een lekkere lunch met koffie/thee of fris.
Wil je nog mee doen grijp dan je kan en meld je aan.Tijdens deze dag zijn mijn collega en vriendin Liliane Palmen-Greten en ik ook aanwezig ter ondersteuning.
Wie weet tot zaterdag a.s en .....Aly heeft een nieuwe mooie workshop uitgewerkt maar dat huden we natuurlijk nog geheim tot zaterdag.
Groetjes yolande


3 opmerkingen: