zaterdag 16 mei 2015

Weekeinde freubelen..met je lieve vriendin..wie wil dat nu niet..

Het is alweer een week geleden dat ik samen met mijn vriendin  Liliane (en teamie )op een markt stond in Melick.
Twee dagen freubelen en mensen aten zien wat onze passie is ..SUper gaaf toch.
Het begon natuurlijk allemaal met de voorbereidingen thuis en het klaar maken van kleine kadootjes voor de mensen die bij ons aan het kraampje kwamen.
Mooie vlaggelijn gemaakt ( die ik terplaatse heb afgewerkt met twee grote vlinders ,gestempeld op vellum en ingekleurd met de kleuren van de vlaggetjes) ,tafellakens gewassen en gestreken ,kistjes klaar met voorbeelden en stempels,freubelkarretje ingepakt en daar stonden we dan in alle vroegte..nou ja we waren er om 10 uur..onze auto uit te laden en klaar voor ons avontuur.
Er waren wat opstart problemen maar toen alles eenmaal stond kon het feestje beginnen.
Gelukkig was het weer onze vriend want het was niet te zonnig en er was ook geen regen dus iedereen hupsakee naar de molen heen want het was ook nationale molendag.
De zaterdag vloog voorbij en het was erg gezellig,veel mensen kunnen vertellen over onze hobby en waarom we er zo blij mee zijn..veel catalogussen uitgedeeld om hun creativiteit te kietelen,leuke contacten gelegt en mooie gespreken gehad.
Om 17 uur was ons dagje voorbij en waren we uitgewerkt.
Voor zo'n eerste dag mochten we niet klagen en dat deden we ook niet dus moe maar voldaan sávonds op de bank en vroeg in ons nestje want zondag was ronde twee..


De volgende morgen vroeg uit de veren voor onze tweede dag.
Gelukkig mochten we alles laten staan de avond ervoor en konden we op ons gemakkie aan de dag beginnen.Deze begon goed want er was volop zon en daardoor was ook het terras van het naastgelegen restaurant al aardig vol bij aankomst..Heerlijk om je dag zo te starten.
Ook deze dag vloog voorbij met blije mensen die bij Liliane de make and take gedaan hadden..die keken naar de creaties die er stonden en natuurlijk ook de catalogussen weer meenamen of ter plaatse met een bakkie koffie erbij zaten te bekijken.
Het hele weekeinde was eigenlijk een feestje en we hebben met volle teugen genoten .
Aan het einde van de dag kwamen de mensen van de organisatie ONS bedanken voor de leuke dagen terwijl zij een pluim verdiende.Het hele weekeinde werden we verzorgt me koffie/thee en gebak maar ook met zelfgemaakte soep en verse broodjes..Dat verdient toch een pluim dus bij deze...
Met het naar huis gaan werd ons nog gevraagd of we komend jaar weer wilde komen en mochten we niks te doen hebben voor September was onze plek  ook nog vrij dus....Wie weet zien we elkaar weer in September ander wel op een andere plek.

Via deze weg bedank ik ook mijn vriendin Liliane voor het top weekeinde en natuurlijk onze mannen voor hun support en de mensen van de organisatie van de markt.Iedereen bedankt voor het mogelijk maken van ons weekeind.
Lieve groetjes en dikke knuffel
Liliane en YolandeGeen opmerkingen:

Een reactie posten