vrijdag 13 maart 2015

verjaardags feestje..

Hoi hoi,

Vandaag een feestelijk blog bericht.
Soms krijg je een vraag kun je dit,doe je ook dat maar nooit gedacht dat iemand me zou vragen om voor haar dochter het verjaardagsfeestje te doen.De jarige job wilde namelijk een workshop komen doen met haar vriendinnen.Nou dan doen we dat toch...uhhhhh...ja toch????
Het was niet zo vanzelfsprekend  de jarige had een idee van wat ze wilde dus daarmee ben ik aan de slag gegaan .In eerste instantie zou het een canvas doekje worden met mixed media erop om op haar kamer te hangen..ja dat vond ze wel gaaf..maar nee toch liever wat anders kan dat ook..tuurlijk wat zou je graag willen dan..nou.......uhm...ik wil wel graag kado doosjes maken hoor dat lijkt me leuk.Prima doen we..ja hoor maar wel met paashaasjes!!!Oke geen probleem..of wel???
Nou ,ben als een wervelwind eens op internet gaan snuffelen om te zien hoe je zo'n haasje maakt en wat er allemaal mogelijk is want thema pasen..leuk.
Na veel snuffelen,proberen en tekenen ben ik eruit gekomen en heb ik 3-4 doosjes /zakjes gemaakt en bewerkt die geschikt zijn voor de kids.
Het zijn ideetjes die ik gezien heb op pinterest maar natuurlijk geheel op mijn eigen creatieve manier heb verwerkt.Vandaag was dan de workshop van de jarige job en ohh wat was ze zenuwachtig..ikke ook hihi.Bij binnekomst dook ze direct op de voorbeelden en stond helemaal te glunderen.Toen alle meiden eindelijk zaten en uit gegiecheld waren zijn we aan het doosje begonnen..moeilijk kiezen vonden ze het maar uiteindelijk is het een frite doosje geworden met een klein konijntje.
Het werd een gezellige middag met veel gegiechel en lachende kinderen .Heerlijk geluid is dat.Voor pauze hadden ze geen tijd want dan kwam het doosje niet af en dat moest he...ja want we hadden bedacht dat als het af was ze een verrassing kregen voor erin te  doen.
De middag vloog voorbij en de meiden hadden ook echt hun werkje klaar.Er was nog voor iedereen een extra doosje dat ze vanavond nog inelkaar gingen zetten want ja daar zat een ander konijntje op en ze bleven toch slapen bij de jarige dus tijd zat...De meiden en moeder van de jarige  gingen happy naar huis en ik ben een ervaring rijker die goed aansluit bij mijn opleiding dus ja het was een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.
Dan nu een impressie van de dag ,een collage die gemaakt is door mijn lieve collega aly smeedes.Natuurlijk heb ik toestemming van de ouders om de foto's op mijn blog te plaatsen.


Voor meer informatie kun je me altijd bellen of mailen .
Lieve freubel groeten yolan

4 opmerkingen: