dinsdag 30 december 2014

Beetje later

Beste lezers,
Ik wilde jullie nog graag fijne feestdagen wensen maar ja..ben te laat.
Door omstandigheden heb ik helaas niet de tijd gehad om mijn blog voor de kerst bij te werken en ja erna..was ik doodop en heb ik eerst een pas op de plaats gemaakt om weer verder te kunnen.
Maar bij deze wens ik jullie toch het allerbeste voor 2015 en natuurlijk alles wat je maar mag wensen.
Voor mij was het afgelopen jaar een echte achtbaan van belevenissen,emoties maar ook veranderingen.Deze veranderingen hebben mijn leven best op z'n kop gezet maar er is heel veel goeds en positiefs uitgekomen.Wat een jaar was het...gestopt met Stampin'up! vanwege allerlei factoren,mijn lieve mannetje die maar heel langzaam herstelde, maar denkelijk wat me het meest is bijgebleven..het verlies van een lieve vriendin met daarna nog het overlijden van haar man..jeetje dat sloeg in als een bom.Tja en dan natuurlijk Brussel..wauw wat was dat een ervaring zeg.Nooit zou ik dat hebben willen missen,echt te gek,het winnen van een runner-up prijs voor mijn inzending van de designers contest..ja wie had dat kunnen denken en nog wel uit zoveel inzendingen dit te mogen krijgen voor Nederland..mmmmm een mooiere beloning kan ik me niet wensen voor een jaar van hard werken en er weer vol voor gaan.Maar juist als je dan denkt poeh nu gaat het jaar voorbij..heb ik alles wel gehad...krijg je een berichtje van thuis dat mijn pap erg ziek is en dat men nu niks meer kan doen dan hopen dat ze een medicijn vinden wat hem kan helpen en het hem wat makkelijker kan maken..ja dat is natuurlijk niet het gevoel waarmee je een jaar wilt afsluiten.Het was zoals jullie lezen een achtbaan dit afgelopen jaar ....
Graag zou ik dan ook alle vrienden,zusjes,familie, mijn teamgenoten in het nieuwe team, mijn trouwe klanten maar ook mijn eigen teamgenootje willen  bedanken  voor hun vriendschap en steun want eerlijk is eerlijk, zonder jullie hulp had ik dit nooit kunnen bereiken.Je kunt heel veel maar als je weet dat er zoveel lieve mensen achter je staan dan kun je bergen verzetten!!!
Ook namens ruud SUper bedankt voor alles.
Groetjes en dikke knuffel van ons.


1 opmerking:

  1. Net zo`n rollercoaster als hier het jaar is geweest dat lees ik al, sterkte met diene pap en hopelijk wordt 2015 jullie jaar.

    Dikke knuffel uit nederweert, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen