woensdag 15 oktober 2014

Mooie weekly deals

WEEKLY DEALS:
Deze week zijn deze mooie deals..
Ook deze keer zijn het super deals
Wat dacht je van mooie framelits waamee je vanalles kan doen,potjes vullen maiskolfje maken etc.( cannery set)En dan verder deze mooie card thinlits ,ze "draaien " de cirkel of label als je de kaart openmaakt en  om je kaart direct af te maken zitten er leuke ass bij.Leuk voor de komende feestdagen om zo een heel persoonlijke kaart te maken maar ook voor bv geboorte of verjaardag..wat dacht je van een huwelijk persoonlijker kun je hem niet maken en alles fijn op elkaar afgestemd.Er zijn 2 soorten dus voor ieder wat wils.
De floral framelitz dies zijn ook al zo'n mooie verrassing,je kunt er behalve meen mooie kaart ook een mooie bloem van maken en wat dacht je van hem te combineren met de mooie stempelset daydream medaillions (blz 70 )  hiermee kun je zoveel meer dan een kaartje stempelen.
Deze week in de download ihihih een spooky set waarmee je leuke en spookachtige kaarten kan maken op een heel eenvudige mannier,kopen,instaleren en maken..je printer doet de rest hoe leuk is dat..proberen..kan nu voor een zacht prijsje.
En dan wie houd er niet van ..kadootjes maken..ik wel ihih en deze kadozakjes zijn er uitstekend geschikt voor,bestempelen/versieren mooie label eraan (bv uit de card thinlitz serie of floral frames) en je hebt een mooi verpakt kadootje.Er zitten maar liefst 10 stuks in een verpakking!!
Als laatste maar zeker niet minder mooi een stempelset die voor vanalles gebruikt kan worden..denk een aan een stoere mannekaart..of herfstachtig..alles kan.
Zo dat was het weer voor deze week..denk eraan ze zijn tot komende week  dinsdag te bestellen daarna is het voorbij met deze mooie actie.
Zou je graag iets willen bestellen laat het dan even weten en dan regelen wat dat voor je..kan via mail of fb chat..Let er wel op dat ik een paar daagjes weg ben dus dan duurdt het iets langer voor je antwoord krijgt.Gr en veel kijk plezier yolan 

Cannery Set Framelits Dies
Cannery Set Framelits Dies (127822)
Prijs: € 16,79 12,59
Circle card Thinlits Die
Circle card Thinlits Die ( 133480)
Prijs: € 39,95 29,96
Floral Frames Framelits Dies
Floral Frames Framelits Dies (127012)
Priis: € 29,95 22,46
Label Card Thinlits Die
Label Card Thinlits Die (133479)
Prijs: € 39,95 29,96
Spooky Treats Designer Template -- Digital Download
Spooky Treats Designer Template - Digital Download
Prijs: € 10,95 6,57
Tag a Bag Gift Bags
Tag A Bag Gift Bags (131370)
Prijs: € 4,95 3,71
Truly Grateful
Truly Grateful (wood 131730)
Prijs: € 33,95 25,46

Geen opmerkingen:

Een reactie posten